19/9/11

Meira FC - SD Rioaveso Machinango 2ª xornada

Derrota fronte o Rioaveso a segunda da tempada, nun patido que se puxo costa arriba os 30 segundos logo de un rexeite que acabou nos pes dun xogador visitante (en posicion dudosa) e que acabaria na rede tras o gol o Meira repuxose e comezou a crear ocasions pero que non eran ben finalizadas e no ultimo minuto da primeira metade aumentaria a vantaxe a favor do Rioaveso nun balon colgado a area, asi pois con un 0 a 2 na primeira metade o partido complicabase e mais cando a volta de vestiarios entraria o campo Fondoy que posteriormente seria expulsado por doble amonestación, previa falta e posterior protesta, tras a expulsion chegaria o definitivo 3 a 0, un marcador abultado e inxusto xa que o Meira mereceu algo mais. Ahora toca levantar o ánimo e pensar no vindeiro compromiso fronte o Sporting Pontenova.

15/9/11

Iberia CF - Meira FC 1º xornada

No primeiro encontro da tempada atopamonos con unha abultada derrota por 6 a 2 fronte ao Iberia o cal se supón un dos equipos fortes da categoría tras o seu descenso de 1ª rexional, partido que comezamos perdendo e no cal nos repuxemos con un gol de Marino que de pouco serviu xa que na seguinte xogada volveriamos a estar por detras no marcador tras un despiste da zaga, marchariamos o descanso xa con un 3 a 1 en contra e con Portela expulsado tras un erro na saída, xa na segunda metade e cos cambios acercamonos no marcador con outro gol de Marino pero co paso dos minutos chegaria o cansancio e a comezar a notarse a falta do porteiro polo que se ampliaria a derrota. A vindeira xornada esperamosvos na Lomba para comezar a tempada na casa con bo pé fronte o Sd Rioaveso Machinango.