13/11/12

Meira 4-1 AD Matela

Despois de perder por 4-1 en Valadouro, facendo un mal partido, o Meira volve a senda da victoria ante o Matela na Lomba. O partido comezou con bo pe para os locais, xa que aos 15 minutos o marcador reflexaba un claro 2 a 0 (Jorge e Rubén). Con este resultado chegariase ao descanso, e xa na segunda parte o Meira non baixou o ritmo e conseguía ao pouco tempo o 3-0 por obra de Ruben Rey. Mais tarde,
Eloy, cun trallazo por toda a escadra, bate ao meta rival e pon terra de por medio co 4-0. Seria Jorge, en propia meta, o que cerraria un marcador merecido para o Meira 4-1 .
Con esta victoria o conxunto de Abel volve aos postos de ascenso e segue a 2 puntos do Muimenta, actual lider da categoria.
Agradecemos o apoio da afición e recordamosvos que este sabado temos un encontro clave en C.d. Cospeito, que tan so esta a un punto do conxunto da Lomba.